marți, 13 decembrie 2011

Giveaway sponsorizat de Apollo Mod Distribution [:X] (RO only) CLOSED

Nu prea mai am răbdare în a vă arăta ce surprize v-am pregătit [;;)] așa că zic DIN NOU [:D] START GIVEAWAY!!!


Sponsorul acestui giveaway este Apollo Mod Distribution, cărora vreau să le mulțumesc în primul rând pentru amabilitate și promptitudine și în al doilea rând pentru că v-au oferit niște premii minunate. Știu că multe dintre voi sunteți supărate că n-ați câștigat la concursurile organizate de celelalte bloggerițe așa că vă oferim încă două șanse de a câștiga aceste minunate produse.

Apollo Mod Distribution este o companie tânără, care a luat naștere în 2003, iar după 8 ani de muncă în echipă, pasiune și dăruire, portofoliul lor cuprinde peste 850 de produse, aparținând a peste 30 de furnizori din toate colțurile lumii.

Produsele lor le puteți găsi pe rafturile marilor rețele de hypermarket-uri (Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros), supermarket-uri (Carrefour Market, Mega Image, Billa, Interex), magazine de parfumerie (Douglas), magazine de presă (Inmedio), dar și benzinării (Rompetrol, OMV, Petrom).

Portofoliul Apollo Mod cuprinde mărci precum Himalaya, Fennel, Disney, Chantelle, Fing'rs, ON LiNE ș.a.


Astăzi, vom vorbi despre produsele ON LiNE pt că acestea sunt produsele pe care le veți câștiga la acest giveaway. Gama ON LiNE conține produse pentru o îngrijire completă, cu texturi și arome încântătoare: săpun lichid, spumă și sare de baie, gel intim, săpun lichid de bucătărie, cremă de mâini; iar pentru cei mici, ON LiNE a conceput produse cu formulă specială pentru pielea sensibilă: șampon și săpun lichid.

Săpunul lichid ON LiNE hidratează intens și păstrează pielea catifelată pentru mai mult timp. Mâinile noastre vor fi pregătite pentru sezonul rece datorită factorilor de hidratare naturală (FHN) conținuți, ce asigură hidratarea și protecția împotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul și poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mâinilor, păstrându-le sănătatea și frumusețea. Pe lângă aromele nou-apărute de liliac și măsline, produsul îl puteți regăsi și în următoarele variante: Lapte și Miere, Lăcrămioare, Castravete, Tei, Magnolie, Lavandă, Fruit Line Zmeură, Piersică, Măr Verde.

Sarea de baie ON LiNE este extrasă din depozite naturale de sare, bogate în macro și microelemente (magneziu, crom, cupru, cobalt etc.). Sarea de baie stimulează detoxifierea țesutului cutanat, drenarea lichidelor și eliminarea tensiunilor musculare. O puteți găsi cu următoarele arome: Marine, Lapte&Miere, Vanilie&Pin.

Spuma de baie ON LiNE are proprietăți hidratante, îmbogățind condiția pielii și catifelând-o. Aromele sale oferă senzația de relaxare și confort: Lapte&Miere, Marine, Vanilie, Pin.

Eu, una, ador spumele lor de baie, pe care le-am cumpărat de multe ori și probabil că le voi mai cumpăra. Au un raport calitate/preț foarte bun, dar n-ar fi rău dacă ar scoate și o aromă nouă, gen Lavandă [:-"] Just Sayin' [:D]

Seturile pe care le puteți câștiga conțin:
- săpun lichid cu aromă de liliac
- sare de baie marine
- spumă de baie lapte&miere.



Ce trebuie să faceți?!
Obligatoriu:
- să mă urmăriți prin gfc
- să dați like pe Facebook sponsorului (aici) și mie (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)
Dacă îndepliniți condițiile obligatorii, aveți o singură șansă la extragere!!

Opțional:
- să faceți o postare pe blogul personal despre acest giveaway și să includeți poza de mai sus, un link activ către blogul meu și unul către profilul de Facebook al sponsorului (obțineți două șanse)
- să adăugați acest blog în lista de blogroll și să postați imaginea giveaway-ului în sidebar (încă o șansă)
- să vă abonați la blogul meu prin email (încă o șansă)

În total, puteți acumula 5 șanse pentru acest giveaway!! Pentru alegerea celor 2 câștigătoare, voi amesteca lista de 3 ori cu List Randomizer și ulterior, voi alege un număr cu ajutorul lui Random [;)]

Termen limită: 3 ianuarie 2012, ora 12:00!! Sper ca în aceeași zi, până la ora 24:00 să afișez câstigătoarele. Acestea vor avea la dispoziție 24 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal și un număr de telefon la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Comentariul dvs. ar trebui să aibă următoarea formă:
gfc:
like fb cu numele:
link share fb:
link postare pe blog:
link blog - blogroll&imagine sidebar:
adresa de email de la newsletter:

ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Succes!!

PS: NU UITAȚI DE CELELALTE 2 GIVEAWAY-URI ACTIVE PE BLOG!!

Pentru sugestii/întrebări, mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...