luni, 12 decembrie 2011

Giveaway sponsorizat de Handmadej Jeww [:X] (RO only) CLOSED

Bună fetelor [:*] Din păcate, în ultima perioadă nu am mai avut timp de postări elaborate pentru că am încercat din răsputeri să obțin sponsorizări pentru a vă face mici surprize [:*] Sper că o să reușesc și de aceea, astăzi spun din nou START GIVEAWAY!!! [:X]

De data aceasta, sponsorul nostru este o fată minunată și talentată, care creează accesorii, în special bijuterii pentru toate vârstele și toate gusturile. Dacă nu mă credeți, vizitați-o aici sau dați-i un add aici.


Le invidiez încă de pe acum pe fetele care vor primi aceste minunății [;))]
Dar haideți să le vedem mai în detaliu și să vă explic care sunt regulile [:*]

Premiul I
- colier

- o pereche de cercei

- o bentiță la alegere din cele de mai jos


Premiul II
- brățară

- un inel/broșă la alegere din cele de mai jos

- 2perechi de cercei la alegere din cele de mai jos


Eh, ce spuneți, vă plac?!

Ce trebuie să faceți?!
Obligatoriu:
- să mă urmăriți prin gfc
- să dați Friend Request pe Facebook sponsorului (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook  (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)
- să vă alegeți unul dintre cele 2 premii
Dacă îndepliniți condițiile obligatorii, aveți o singură șansă la extragere!!

Opțional:
- să dați Like paginii blogului, aici (obțineți încă o șansă)
- să faceți o postare pe blogul personal despre acest giveaway și să includeți prima poză din cadrul acestei postări, un link activ către blogul meu și unul către profilul de Facebook al sponsorului (încă o șansă)
- să adăugați acest blog în lista de blogroll (încă o șansă)

Atenție!! Dacă doriți să vă înscrieți pentru ambele premii, tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la următoarea întrebare: Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ați primit de Crăciun?! Nu se acceptă răspunsuri monosilabice, foarte simple, constând într-un cuvânt ș.a.m.d.

În total, puteți acumula 4 șanse pentru acest giveaway, iar dacă răspundeți și la întrebare, puteți intra la ambele extrageri cu același număr de șanse!! Pentru alegerea câștigătoarelor, voi amesteca lista de 3 ori cu List Randomizer și ulterior, voi alege un număr cu ajutorul lui Random [;)]

Termen limită: 1 ianuarie 2012, ora 12:00!! Sper ca în aceeași zi, până la ora 24:00 să afișez câstigătoarele. Acestea vor avea la dispoziție 24 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal și un număr de telefon la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Comentariul dvs. ar trebui să aibă următoarea formă:
gfc:
friend request fb cu numele:
link share fb:
premiul I/II:
like fb cu numele:
link postare pe blog:
link blog - blogroll:
răspunsul la întrebare:

ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Succes!!


Pentru sugestii/întrebări, mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...