luni, 12 decembrie 2011

O nouă Campanie marca Trender.ro - Palette Mousse Color

Hello again [:*] trenderița Cristiana ne-a dat iar o veste bună [:X] începe o nouă campanie de testare, dar de data aceasta, vedeta va fi noua vopsea de la Palette, Mousse Color [;)]

În cadrul acestei campanii, 150 de trenderițe vor fi alese pentru a testa noua vopsea Palette, prima vopsea permanentă sub formă de spumă - Mousse Color.


Descoperă noua Palette Mousse Color – prima vopsea permanentă sub formă de spumă de la Palette, foarte uşor de utilizat şi care conferă părului tău culori strălucitoare şi de invidiat! În plus, fiind îmbogăţită cu extracte de căpşune delicioase, noua vopsea-spumă îţi creează o experienţă unică şi parfumată atunci când o foloseşti. Tot ce trebuie să faci este să combini ingredientele din pachetul de vopsea, iar apoi să agiţi puternic shaker-ul de 40 de ori. Vei obţine instantaneu o spumă bogată (care nu curge), pe care o poţi aplica direct cu mâinile (protejate de mănuşi) pe toata suprafaţa părului, exact ca pe un şampon. Rezultatul? Culori intense, acoperire  a firelor de păr alb şi o experienţă unică şi distractivă la vopsire!
*Mai multe detalii pe www.palette.ro


Ce mai spun cei de la Trender.ro?!

Perioada de înscriere a trenderiţelor se desfăşoară între 12 şi 15 decembrie. Tot în această perioadă se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie şi se vor trimite invitaţiile către ele. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 15 decembrie. După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie.

Până în data de 31 decembrie, 15 dintre trenderiţele care vor completa rapoarte, vor vorbi şi scrie despre campanie, dar mai ales vor completa Chestionarul de Primă Impresie, vor câştiga câte un kit de îngrijire a părului vopsit, compus dintr-un şampon şi un balsam Gliss Color Protect, dar şi un fixativ Taft Brilliant Color.

Astfel, 15 trenderiţe (alese în funcţie de activitatea lor în cadrul campaniei) vor avea posibilitatea să mai primească ulterior câte un kit de îngrijire a părului vopsit, oferit de reprezentanţii Palette.

trenderiţele invitate în campanie trebuie să îşi vopsească părul cu Palette Mousse Color în prima parte a campaniei (22 decembrie – 31 decembrie), ţinând cont de modul de utilizare a vopselei (prezent pe ambalajul produsului, dar şi în pliantul de instrucţiuni din pachetul de vopsea). De asemenea, trenderiţele participante vor face cunoscută vopseaua prin intermediul prietenilor, colegilor, reţelelor sociale Facebook şi Twitter, a blogului personal, a forumurilor şi, bineînţeles, prin intermediul blogului de campanie.

Sună bine bine, nu-i așa fetelor?! Eu m-am înscris, voi ce mai așteptați?! Mai multe detalii, găsiți aici.

Vă pup [>:D<]











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...