duminică, 4 martie 2012

Guest Post: Simona - Review produse handmade Reverto

        Bună fetelor [>:D<] Vă aduceți aminte de vechea mea propunere cu articole pentru "guest post" de aici, nu?! Astăzi a venit timpul să vă arăt review-ul trimis de Simona despre produsele handmade Reverto. Sincer, pe mine m-a cam convins că sunt bune; sunt curioasă voi ce credeți [:P]

PS: Articolul a fost trimis mai demult așa că îmi cer scuze pentru că nu l-am publicat la timp, dar cred că este la fel de potrivit și în această perioadă de 1-8 martie [:)]

"Pentru ca se apropie Sf. Valentin si pentru ca sarbatoarea dragostei fara parfum si aroma parca nu merge, ca sa nu mai vorbim de cadouri pentru ca e o adevarata problema sa gasesti cadoul potrivit o sa va vorbesc astazi despre produsele hand made de la Reverto  care mie imi plac foarte mult. Printre produsele de la Reverto gasim apa florala, sapun cu unt de shea, sapun natural cu flori, unt de shea pur, creama hidratanta, balsam de buze, uleiuri exotice, exfoliant pentru corp, parfum solid natural, specialitati din miere etc.




      Am ales sa va vorbesc despre 3 produse de la Reverto pe care le-am incercat personal si care mi-au lasat o impresie foarte buna: sapun vegetal cu unt de shea, unt de corp cu aroma de lavanda, balsam pentru buze cu aroma de menta.

Descrierea  producatorului:
Sapun natural cremos cu unt de shea hidratant, argila roz purificatoare si ulei esential de geraniu astringent. Argila roz, calmanta si purificatoare este utilizata pentru problemele pielii, in special acnee, ten fragil si tern.
Uleiul esential de geraniu este recomandat pentru tenurile congestionate, grase.
Aroma florala, proaspata, solara, cu tonuri dulci si delicate. Produs recomandat de cosmetologi si dermatologi.
  • Greutate neta: neto 90 ±5gr
  • Pret 16 Ron
Se gaseste in urmatoarele arome: lavanda fina, geranium, ylang-ylang exotic, musetel.
Parerea mea:
Dupa cum se vede numai ingredient suta la suta naturale, este o adevarata incantare sa-l simti pe corp, lasa pielea foarte fina si miroase atat de bine incat mai ca-ti vine sa mananci. Mirosul de muscate cuprinde intreaga casa atunci cand il folosesc.
Descrierea  producatorului:
Unt pentru corp ultra emolient, infuzat cu ulei esential de lavanda.
Un deliciu cremos, de vis. Aroma uleiului esential de lavanda este o combinatie inedita intre notele ierboase de un verde proaspat si notele florale ca de poveste pentru a va oferi o relaxare sublima.Lavanda impreuna cu untul de cacao creaza o puternica forta de regenerare, un remediu aromat pentru pielea uscata. La temperatura camerei untul este semisolid, insa in contact cu pielea se va lichefia lasand uleiurile si untul de cacao sa hidrateze pielea. Produsul se pastreaza ferit de razele soarelui, umiditate si temperaturi mai mari de + 24 ˚C.


Greutatea neta: neto 150 ml
Pret: 40 ron
Ingrediente: Unt cacao, ulei struguri, ulei floarea soarelui, ulei cocos, ulei esential lavanda, vit. E, argila mov (argila kaolin si violet de mangan).
Se gaseste in urmatoarele arome: lavanda, chocolat, migdale.
Parerea mea:
    Cand spui lavanda deja iti dai seama ce parfum incantator are.  Ce-mi place la el? Faptul ca are intrebuintari multiple: este o crema minunata de corp, il poti folosi cu brio si pentru masaj, poate fi folosit si ca balsam de buze. Are o consistenta cremoasa, se absoarbe foarte repede in piele si lasa pielea catifelata.
Descrierea  producatorului:
Senzatie proaspata si racoritoare, gratie uleiului esential de menta. Untul de cacao este un hidratant de exceptie bogat in antioxidanti, uleiul de masline patrunde adanc in piele si pastreaza nivelul de hidratare, iar uleiul de struguri se absoarbe rapid si pastreaza pielea fina si supla.

Conditii de pastrare: Fiind un produs 100% natural, balsamul nu contine conservanti sau intaritori sintetici, recomandam pastrarea intr-un mediu uscat, ferit de umezeala, caldura si lumina directa.
Greutate neta:  neto 6 ml

Pret: 11 ron

Ingrediente:  Unt cacao, ulei struguri, ceara de albine, ulei extra virgin masline, ulei esential menta, vit. E.
Se gaseste in urmatoarele arome: menthe glacee, crème chocolat, lavanda si vanilie, caramel.
Parerea mea:
     Este foarte aromat, este perfect in zilele toride de vara pentru ca iti ofera o racorire instantanee a buzelor. Datorita continutului de vitamina E ajuta la refacerea buzelor daca sunt crapate sau arse de vant, ger deci se poate utilize la fel de bine si iarna.
Singurul defect pe care eu l-am gasit acestor produse este faptul ca inevitabil se termina J.
Personal sunt foarte multumita de ele si sper sa va fi trezit curiozitatea in a le incerca."

Produsele se găsesc http://www.reverto.ro/ro/.

Ați încercat aceste produse?! Vă tentează?!

Vă pup [>:D<]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...