joi, 19 aprilie 2012

Review: Lotiune tonica Cosmetic Plant - Vegis

Bună fetelor [>:D<] Astăzi o să vă vorbesc despre Loțiunea tonică cu ulei de cătină și măsline Cosmetic Plant, primită spre testare de la magazinul online Vegis, caruia i-am făcut o scurtă prezentare aici. 



     Ce spune producătorul?! Purifică și împrospătează tegumentul îndepărtând impuritățile și urmele de fard. Conține vitamina E, pantenol, ulei de cătină și măsline solubizate. Tonifiantă, vitaminizantă și non-grasă, îmbunătățește funcțiile biologice ale pielii și activeaza circulația sângelui

     Mod de utilizare: Se aplică pe pielea feței, dupa demachierea cu Lapte demachiant-vitaminizant cu ulei de cătină și măsline, cu ajutorul unei dischete cosmetice îmbibate cu o cantitate suficientă de loțiune. Proaspătă și curată, pielea va fi perfect pregătită pentru aplicarea Cremei vitaminizante de zi sau a celei Antirid de noapte din aceeași gamă.

     Ingrediente: Aqua, Glycerin, Trideceth-9, PEG-5 Etthyhexanoate, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Tocopheryl acetate, Panthenol, Hippophae Rhamnoides oil, Olea Europaea fruit oil, Lactic acid, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Parfum.

     Avizat de Ministerul Sănătății

     Vârstă recomandată: 20+ ani

     Pentru ten normal și mixt!!
 
     Ce spun eu?! O să încep cu indicațiile producătorului și o să fac o mică specificare [:D] Eu nu folosesc demachiantul din aceeași gamă din simplul motiv că nu suport demachiantele-cremă așa că folosesc loțiunea tonică CP după demachierea cu bifazicul de la Balea, iar în funcție de zi/noapte, aplic Crema vitaminizantă de zi CP din aceeași gamă/Apidermaliv.

     Loțiunea tonică CP nu este un produs minune, dar eu m-am înțeles foarte bine cu ea. Curăță foarte bine impuritățile care au scăpat la demachiere și pregătește tenul pentru aplicarea cremei. Are un miros foarte plăcut și revigorant și oferă o puternică senzație de prospețime. De asemenea, este foarte spornică, fiind nevoie de o cantitate mică de produs.

Producător: Sc Cosmetic PLant Prodcom Srl
Cantitate: 250ml
Preț: 10,61 ron
O puteți cumpăra de aici.

Aici aveți informațiile referitoare la magazinul online de produse naturiste Vegis.

Ați încercat această loțiune tonică sau alte produse Cosmetic Plant?! Ați încerca-o?!
Vă pup [>:D<]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...