miercuri, 18 aprilie 2012

Review: "Scruby" de la Kabea

Bună fetelor [>:D<] Vă povesteam aici ce bunătăți am primit de la Kabea.

Astăzi, după 3 săptămâni de folosire (și terminare!! [:D]), a venit timpul să vă împărtășesc părerea mea despre săpunelul "Scruby".

În primul rând, o să vă rog să remarcați minunăția de ambalaj [:D] Eu sunt înnebunită după ambalaje, deși știu că nu întotdeauna calitatea acestuia reflectă calitatea produsului, dar aici nu este cazul [;)]




Ingrediente:


Față:


Spate:


Secțiune:


Ce spune productorul?!

Ingrediente: unt de cocos si babassu, ulei de masline, ricin si palmier, apa, NaOH, argila neagra si pudra de carbune, argila alba, seminte de mac si capsuni, uleiuri esentiale de ghimbir, menta si eucalipt.

*Uleiul de cocos este folosit cu succes in diferitele probleme ale pielii, prevenind uscarea ei.

*Untul de babassu formează un strat de protecţie, liniştitor atunci când este aplicat, el fiind benefic atat pentru tenul gras cat si pentru ten uscat, hidrateaza pielea usor, fara a contribui la un luciu uleios, are proprietati similare cu ale uleiului de cocos.

*Uleiul de masline este considerat si "aurul lichid" pentru proprietatile care le detine .

*Uleiul de ricin are efecte antiiritante, calmante si emoliente. Este un bun umectant si reduce petele şi pigmentaţiile pielii.

*Uleiul de palmier netezeste pielea, o face mai fina si matasoasa, o hidrateaza si protejeaza de uscare.

*Argila neagra este recunoscuta pentru proprietatile sale de combatere a celulitei si de modelare corporala. Datorita continutului bogat de microelemente naturale pretioase (cuart, calciu, fier, magneziut, etc.) aceasta argila normalizeaza metabolismul celular, stimuleaza procesele de detoxifiere ( la fel ca pudra de carbune medicinal) si arderea grasimilor. Pe langa celelalte proprietati se spune ca micsoreaza porii, trateaza acneea si curata tenul.

*Semintele de mac si capsuni exercită o putere abrazivă blândă, protejează împotriva deshidratării, activează microcirculaţia, astringent, nu afectează stratul hidro-lipidic al pielii.

*Uleiul esential de eucalipt este antifungic, dezinfectant, antiparazitar, răcoritor, acţionează excepţional asupra căilor respiratorii si împrospătează.

*Uleiul esential de ghimbir este un ulei stimulator, antispastic, tonic.

*Uleiul esential de menta este recomandat în tratamentul tenului congestionat şi în tratamentele anticelulitice. Fortifică mecanismele imunitare ale pielii, vitalizează şi tonifică pielea, stimulează schimburile de substanţe la nivel celular. Este un bun deodorant, tonic, descongestionant, antiseptic general, antiinflamator, etc.

Iata ca toate aceste ingrediente il fac pe "Scruby" un bun tonic , care incearca sa revigoreze chiar si persoanele racite, prin activarea microcirculatiei, dar in acelasi timp lupta si cu celulita !

ATENTIONARE: NU recomand femeilor insarcinate !

Gramaj: +/- 100 gr.

Pret: 12ron

Ce spun eu?!

Săpunelul este o minunăție, mi-a plăcut tare mult. L-am folosit pe mânuțe, uneori pe față, dar și pe corp la duș. Mi-a plăcut enorm de mult senzația fină de exfoliere pe care mi-o oferea din cauza semințelor de mac și căpșune.

Am simțit o îmbunătățire a aspectului pielii, o mai bună hidratare și vitalizare a pielii.

Mirosul este foarte plăcut, nu m-aș fi așteptat la acest miros (a se citi, știu că sunt bune produsele naturale, dar mă omoară mirosul lor, care nu este întotdeauna plăcut), deși se poate remarca foarte ușor că acesta este mirosul uleiurilor folosite. Mirosul este destul de discret pe piele.

Să nu uit să vă spun: FACE SPUMĂ, multă chiar!! [:X]


Sper că am reușit să vă stârnesc interesul și că vă veți da seama în curând că produsele naturale sunt mult mai bune decât cele din magazine [:(]

Pe Beatrice, o puteți găsi pe blogul ei, dar și în magazinul de pe Breslo. Mai are o mulțime de produse minunate pentru a vă răsfăța corpul [;;)]

Până atunci, ce spuneți despre "Scruby" ?!

Vă pup [>:D<]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...