vineri, 20 aprilie 2012

Review: Unt de corp "Honey" de la Kabea

Bună fetelor [>:D<] Vă povesteam aici ce produse am primit de la Beatrice. Zilele trecute vă prezentam săpunelul "Scruby" <3 Astăzi a venit rândul celui de-al doilea produs primit spre testare de la Kabea - untul de corp "Honey".

Ca și la săpunel, remarcați ambalajul drăgălaș [;;)]



Ingrediente:


Detalii:




     Ce spune producătorul?!

Ingrediente : unt shea nerafinat, ulei cocos nerafinat, ulei jojoba, ulei de strugure infuzat cu baton vanilie , miere si vitamina E.

*Produsul vine in recipient de sticla a 100 ml. si se repara in momentul comenzii.
*Acum si la 50ml - pret 15 lei - specificati va rog in momentul comenzii ce cantitate doriti.

 Acest unt de corp este minunat pentru pielea bebelusilor si oricarui tip de piele.Are consistenta untului,se resoarbe usor hidrateaza intens datorita uleiurilor folosite si in special mierii care catifeleaza si regenereaza tesutul,dandu-i elasticitate,o tonifica,are efecte antibacteriene si este un extraordinar remediu pentru pielea cu probleme. Atunci cand este aplicata extern, vitamina E are efect de hidratare, dar si protector fata de actiunea nociva a radiatiilor solare. De asemenea, are efect regenerativ celular ajutand procesul de cicatrizare. Mai mult, Vitamina E distruge toxinele, creste longevitatea celulelor, calmeaza tenul iritat, te scapa de ridurile fine si protejeaza organismul de radicalii liberi.

ATENTIONARE : pielea nu ramane lipicioasa,doar un pic podul palmelor ,in rest este de vis.

Pentru femeile insarcinate nu se recomanda acest produs decat inlocuind uleiul infuzat cu vanilie cu unul fara aroma.

     Ce spun eu?! Trebuie să recunosc că atunci când am primit colețelul, deși în primă fază am fost tare încântată de produse, ulterior stăteam și mă întrebam ce o să fac eu cu atât de puțin unt de corp [:))] Stupid question [:))] Și știți de ce?! Pentru că e foarte foarte spornic, dacă mi se permite să mă exprim așa [;)] L-am folosit de câteva ori pe corp și foarte des pe cuticule pentru că hidratează foarte bine, dar în ultimele 2 săptămâni am stat la mami și mi l-a cam sechestrat ea [:-W] Deoarece în ultima perioadă a avut treabă la grădină, a stat cu mâna prin pământ, nisip și alte prostii, s-a spălat mult mai des decât de obicei pe mâini și arătau într-un mare fel... După 10 zile de folosire a untului de corp, doar pe mâini (!!), are iar mâinile fine și moi. Deci da, vi-l recomadăm cu mare drag.

După aplicare, pielea strălucește!! Nu excelează prin miros, dar acum nici să nu vă gândiți că miroase urât - cred că mirosul unutului de shea este cel predominant. Nu vă lăsați descurajați de acest aspect pentru că pentru efectele pe care le are, merită cu vârf și îndesat [;)]

Acum este jumătate borcănelul, dar când îl voi termina, cu siguranță mi-l voi comanda [;)]


Pe Beatrice de la Kabea o puteți găsi pe blogul ei, dar și în magazinul de pe Breslo.

Vi se pare promițător acest unt de corp?!

Vă pup [>:D<]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...